Jakość żywności
Nierzwicki, Witold, Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk)
Rok wydania: 2010.
Jakość żywności, Podręcznik
Autor
Nierzwicki, Witold
Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk)
Tytuł
Jakość żywności
ISBN
978-83-7531-109-9
978-83-89081-32-2 (WSTiH)
Miejsce wydania
Gdańsk : Sopot :
Wydawnictwo
Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ; Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego,
Rok wydania
2010.
Numer wydania
Wyd. 2. zm.
Objętość
283 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
664.017
Hasła przedmiotowe
Jakość żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 268-270.
020
%a 9788375311099
020
%a 9788389081322
080
%a (075.8)
080
%a 664.017
100
%a Nierzwicki, Witold
245
%a Jakość żywności /
250
%a Wyd. 2. zm.
260
%a Gdańsk :%a Sopot :
%b Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ;%b Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego,
%c 2010.
300
%a 283 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 268-270.
650
%a Jakość żywności
655
%a Podręcznik
710
%a Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk)
920
%a 978-83-7531-109-9
920
%a 978-83-89081-32-2 (WSTiH)